BP General Solutions SRL este o firma care activeaza în managementul proiectelor de instalatii electrice, iluminat si eficienta energetica.Totodata, suntem un partener strategic oferind clientilor nostri dintr-o sursa unica un larg portofoliu de servicii care cuprinde toate etapele necesare realizarii unui proiect : conceptie, implementare si exploatare.

BP General Solutions SRL este o companie dinamica, cu personal  inalt calificat cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente.

Experienta rezulta din faptul ca:

  • specialistii nostri au manageriat , gestionat si executat incepand cu anul 1997 , lucrari mari de proiectare si executie instalatii electrice in cadrul unor proiecte de infrastructura in Municipiul Bucuresti si Jud. Ilfov si de delegare servicii de iluminat public si eficienta energetica ;

Societatea noastra are grija ca personalul sa fie foarte bine motivat si sa aiba in plus un nivel ridicat al conduitei profesionale si al comportamentului. Compania raspunde cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor si ale pietei.